HASANOVIĆU ZABRANILI ULAZAK, ALI NISU GA NASEKIRALI: "Pa šta ako sam pjevao o Naseru Oriću, imam pravo da slavim Orića"

Hasanoviću je zabranjen ulazak u Srbiju, a prema informaciji koju je on dobio, ta zabrana je doživotna.

  • Estrada

  • 25. Avg. 2021  25. Avg. 2021

  • 1

"Ja sam to što jesam i ne stidim se toga. Ne kapiram zbog čega bi trebalo da mi bude žao? Pa šta ako sam pjevao o Naseru Oriću? Imam pravo da slavim Orića", istakao je pjevač Sadik Hasanović iz Srebrenika, finalista posljednje sezone "Zvezda Granda", prenose Nezavisne novine .

"Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. augusta pokušao da pređem granični prijelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično dio Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! 

Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski dio Sandžaka i tamo pjevati", rekao je Hasanović. 

(S. B.)    

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...