SLAVLJE POČINJE: Evo ko se pobrinuo za šminkanje Jasmine Izetbegović...

Gosti će, kako saznajemo, prije ulaska u sale morati odložiti mobilne telefone te će biti potrebna dozvola za objave detalja svadbe

  • Žena

  • 27. Avg. 2021  

  • 1

Sve je spremno za današnju svadbu kćerke Bakira i Sebije Izetbegović, Jasmine Izetbegović.

Na svadbi će prisustvovati nekoliko stotina zvanica, a među njima je i mladin svjedok, turski predsjednik, Reccep Tayyip Erdogan koji je stigao danas u Sarajevo.

Gosti će, kako saznajemo, prije ulaska u sale morati odložiti mobilne telefone te će biti potrebna dozvola za objave detalja svadbe. Pozivnice su čipovane, odnosno niko ko nije na spisku zvanica ne može ući bez tih pozivnica koje su vjerovatno odabrane zbog zaštite privatnosti ali i sigurnosti mladenaca i gostiju.

Merjem Nuhić, na društvenim mrežama poznatija kao „Ters Bosanka“, na svom Instagram profilu objavila je da će ona šminkati mladu, Jasminu Izetbegović. 

image

Ters Bosanka/Instagram/

Dva puna kofera šminke spremna su za Jasminin poseban dan.

image

Ters Bosanka/Instagram/

Merjem je podijelila i video na kojem se vidi da je dio ulice zatvoren, a hotel spreman za "svadbu godine".

Podsjetimo, šerijatkso vjenčanje zakazano je u 15.00 sati u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, nakon toga u 16.00 sati održat će se građansko vjenčanje biznismena Ćamila Humačkića i kćerke Bakira i Sebije Izetbegović, Jasmine Izetbegović, piše Oslobođenje.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...