ORGANIZATORI US OPENA PRELOMILI: Na tribine mogu samo ...

Gledaoci morati pokazati dokaz o najmanje jednoj dozi vakcine i ova odluka je obavezujuća za sve gledatelje starije od 12 godina.

  • Sport

  • 28. Avg. 2021  

  • 0

Posljednji Grand slam sezone US Open počinje u ponedjeljak.

Organizatori turnira su dva dana uoči početka donijeli odluku koja se neće svidjeti navijačima.

Naime, na tribine će moći samo vakcinisani gledaoci. Prije toga je objavljeno da će mečevima moći prisustvovati  i oni gledaoci  koji nemaju potvrdu o vakcinaciji, međutim zbog porasta broja oboljelih od koronavirusa, odluka se promijenila.

Tako će gledaoci morati pokazati dokaz o najmanje jednoj dozi vakcine i ova odluka je obavezujuća za sve gledatelje starije od 12 godina.

Brojni ljubitelji tenisa kritikovali su ovu odluku organizatora na društvenim mrežama, smatrajući da će se posljednji Grand slam sezone igrati u dosadnijim okolnostima, prenose agencije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...