NERMIN NIKŠIĆ UVJEREN U POBJEDU: "SDP diže radnu temperaturu, spremni smo preuzeti odgovornost za BiH"

Prema njegovim riječima, ekipa u SBK je "pokazala da zna kako se pobjeđuje"

  • Politika

  • 29. Avg. 2021  

  • 1

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić oglasio se nakon što se rukovodstvo stranke danas družilo sa članovima iz Srednjebosanskog kantona.

"Dižemo ‘radnu temperaturu’ da dođemo do onog stepena aktivizma, sinergije, jedinstva i solidarnosti kakav želimo. Želimo u fokus vratiti borbu za prava radnika i penzionera, rast minimalne plate i penzija, zdravstvo za sve, te beskompromisnu borbu protiv korupcije i kriminala", naveo je Nikšić na Facebooku.

Prema njegovim riječima, ekipa u ovom kantonu je "pokazala da zna kako se pobjeđuje", te je čvrsto opredjeljena da na sljedećim izborima budu bolji nego 2010. godine.

"I hoćemo. Svi koji su sebi važniji, svi koji sebe stavljaju ispred interesa građana, države ili SDP-a neka se maknu u stranu. Vrijeme je za one koji igraju za tim SDP-a BiH. Mi u SDP-u BiH spremni smo sa svojim partnerima preuzeti odgovornost za Bosnu i Hercegovinu", zaključio je Nikšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...