VUČIĆ SE VANREDNO UKLJUČIO U VIJESTI ZBOG DODIKA: "Srbija neće prihvatiti njegovu..."

"Govorim ovo na ozbiljan način", dodaje Vučić.

  • Regija

  • 31. Avg. 2021  31. Avg. 2021

  • 16

Predsjednik Srbije boravi u posjeti Sloveniji gdje učestvuje na Bledskom strateškom forumu, a u svom obraćanju, spomenuo je nekoliko tema, uključujući i smjenu Milorada Dodika.

"Govorim ovo na ozbiljan način. Već puno puta sam pokušao da pokrenem važan dijalog između Srba i Bošnjaka. Moramo da se poštujemo i da razmišljamo o budućnosti. Kada govorimo o smjeni Dodika, uvijek će se potezati priča o Srebrenici. Nudio sam tu vrstu strateškog dijaloga i poslije linča u Srebrenici prije 5-6 godina. Neke teme su neprihvatljive za srpski narod. Srbija neće prihvatiti odluku da Dodik bude smijenjen, ukoliko dođe do toga", objasnio je Vučić za Pink.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...