CRNOGORCI TRAŽE ZABRANU EMITOVANJA MARIĆEVE HAPPY TV: "U kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje"

"Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama moramo biti nepodijeljeni u odlučnosti da se problem riješi na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge“, dodali su iz SDP-a

  • Regija

  • 31. Avg. 2021  

  • 1

Socijaldemokratska partija (SDP) pozvala je Agenciju za elektronske medije Crne Gore da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji iz Srbije.

U saopštenju, koje potpisuje potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković naveo je da ta televizija "u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje".

"A sinoć je imala kulminaciju sa emisijom pod temom ‘Da li će pasti krv u Crnoj Gori?’. Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori", naveo je Zeković, a prenose Vijesti.

Poručio je da su „naše unutrašnje razlike naše“ i da ih treba rješavati dogovorom, „kao mnogo puta do sada“.

"Ali svi zajedno ne smijemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama moramo biti nepodijeljeni u odlučnosti da se problem riješi na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge“, dodali su.

Zeković je pozvao predsjednika Skupštine Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da osude pokušaj stvaranje nemira kako bi "pala krv u Crnoj Gori" i obezbijede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće.

Gost Televizije Happy sinoć je bio i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...