"KAKVO TIJELO": Supruga Ivana Rakitića ponovo fanove ostavila bez daha, pozirala je u...

Raquel na Instagramu prati 703 hiljade obožavatelja, a s pratiteljima često podijeli fotografije zajedničkih trenutaka, ali i zavodljivih odjevnih kombinacija.

  • Sex i grad

  • 01. Sep. 2021  

  • 0

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33), Raquel Mauri (32) slovi za jednu od najljepših supruga nogometaša, a na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije koje to i dokazuju.

Ovoga puta zanosna Španjolka pozirala je okružena pampasom, a odabrala je kratku haljinu u maslinasto zelenoj nijansi koja je istaknula njezin dekolte.

Fotografija ubrzo skupila preko 21 hiljadu lajkova, a dobila je i brojne komplimente na račun izgleda.

"Uvijek lijepa", "Kakva fotografija", "Najljepša", "Kakvo tijelo", samo su neki od komentara, a među prvima joj se javio i suprug koji joj je ostavio emotikone srca.

Raquel na Instagramu prati 703 hiljade obožavatelja, a s pratiteljima često podijeli fotografije zajedničkih trenutaka, ali i zavodljivih odjevnih kombinacija.

Podsjetimo, Ivan Rakitić i Raquel Mauri građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se vjenčanje održalo dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španiji, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga maja proslavila peti rođendan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...