I TO JE ZA LJUDE: Ronaldo ‘uhvaćen’ u autobusu, evo šta je gledao (VIDEO)

Ronaldo je sinoć je postigao dva gola.

  • Sport

  • 02. Sep. 2021  02. Sep. 2021

  • 0

Cristiano Ronaldo veliki šampion i svjetski rekorder po broju golova u reprezentativnom nogometu sinoć je postigao dva gola kojim je preokrenuo vodstvo Irske i svom Portugalu donio vrijedan trijumf rezultatom 2:1.

Ta dva pogotka iz finiša utakmice donijela su i obaranje rekorda po broju golova za reprezentaciju (111). Tako je Portugalac prestigao Iranca Alija Daeija.

Nakon što je izašao sa stadiona, Ronaldo je “uhvaćen” kako u klupskom autobusu uživa u svojim pogocima.

Maksimalno posvećeni Ronaldo nije mogao dočekati da na miru pogleda utakmicu, već je svoja “djela” rezimirao odmah po završetku susreta, prenose mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...