REPREZENTATIVAC BiH NA PRAGU TRANSFERA U TURSKU: Miralem Pjanić doputovao u Istanbul i odmah se zaputio na... (VIDEO)

Bh. igrač je u večernjim satima uz specijalnu dozvolu Nogometnog saveza BiH privatnim avionom odletio ka Istanbulu

  • Sport

  • 02. Sep. 2021  

  • 0

Bosanskohercegovački nogometaš Miralem Pjanić doputovao je u Istanbul na potpis ugovora s Bešiktašom, nakon što je turski šampion dogovorio jednogodišnju posudbu našeg veznjaka iz Barcelone.

Bh. igrač je u večernjim satima uz specijalnu dozvolu Nogometnog saveza BiH privatnim avionom odletio ka Istanbulu, a na aerodromu Sabiha Gökçen dočekao ga je veliki broj novinara koji su s nestrpljenjem pratili svaki korak Zmaja.

Pjanić se odmah zaputio na ljekarske preglede u Kara Kartallar centar, nakon čega će zvanično potpisati ugovor s turskim šampionom.

Kako je ranije najavljeno, Pjanićeva plata u Barceloni iznosi 9,5 miliona eura (španski mediji su ranije pisali da iznosi 8,5 miliona), a Bešiktaš će preuzeti dio primanja u iznosu od 2 miliona i 250.000 eura za jednogodišnju posudbu.

Pjanićev ugovor s Barcelonom važi do 2024. godine, ali Ronald Koeman je već potvrdio da ne računa na njega i da će dobit priliku samo ukoliko se desi nešto nepredviđeno, nakon čega je naš veznjak odlučio da ne čeka januar i prihvatio je ponudu Bešiktaša.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...