ANGELINA JOLIE OTKRILA: Zbog čega se bojala biti u braku sa Bradom Pittom

Bivši supružnici su u posljednjih pet godina potrošili više od milion dolara na brakorazvodnu parnicu i borbu za starateljstvo  nad djecom.

  • Show

  • 04. Sep. 2021  

  • 0

Angelina Jolie u nedavnom intervjuu za Guardian ispričala je kako su je iskustva s bivšim suprugom Bradom Pittom potaknula da što više djeluje u području prava djece.

Bivši par još se uvijek međusobno bori za starateljstvo nad njihovom djecom, a Angelina je priznala kako joj čitava situacija otežava da priča o određenim temama. U intervjuu su je pitali je li se bojala za sigurnost svoje djece tokom braka, na šta je odgovorila da se bojala za sigurnost svoje porodice.

"Da, bojala sam se za cijelu svoju porodicu", rekla je Jolie. Kritikovala je Sjedinjene Američke Države jer nisu u potpunosti ratificirale Konvenciju Ujedinjenih naroda o pravim djeteta te glumica tvrdi kako su ograničenja utjecala na njezinu sudsku bitku s Bradom, uključujući činjenicu da je njihovom 20-godišnjem sinu Maddoxu uskraćen glas na sudu.

"Puno toga ne mogu reći, ali želim da svi krenu naprijed. Svi mi, uključujući Brada. Želim da budemo mirni, uvijek ćemo biti obitelj", dodala je Angelina.

Sud je u maju odobrio Bradu zajedničko starateljstvo nad djecom. Angelina je zatim osporila presudu, u julu je sud u Kaliforniji odobrio njezin zahtjev, dopuštajući joj da preuzme starateljstvo, a Brad je dobio samo pravo na posjet djeci. Strani mediji pišu da je glumac nedavno podnio zahtjev Vrhovnim sudu Kalifornije za reviziju slučaja.

Inače, bivši supružnici su u posljednjih pet godina potrošili više od milion dolara na brakorazvodnu parnicu i borbu za starateljstvo  nad djecom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...