OVO JE NJEGOV “VAŽNI SASTOJAK”: Italijanski kuhar otkrio tajne prehrane Cristiana Ronalda

Ovaj kuhar neće nastaviti raditi za Ronalda nakon što je uslijedio transfer u Manchester United.

  • Sport

  • 09. Sep. 2021  09. Sep. 2021

  • 0

Giorgio Barone, jedan od najpoznatijih italijanskih kuhara je od 2018. godine kuhao za Cristiana Ronalda, tj. od momenta kada je Portugalac stigao u italijanski Juventus.

Ipak, ovaj kuhar neće nastaviti raditi za Ronalda nakon što je uslijedio transfer u Manchester United. Shodno tome Barone je za italijanske medije otkrio dosta o ishrani Portugalca.

- O tijelu se treba brinuti kao da je Ferrari. Ronaldo to upravo tako radi, hrani se zdravom, organskom i prirodnom hranom. Riba, piletina, jaja, govedina, avokado i crna riža, ne nedostaje svakako povrća, salata, morskih plodova i bjelančevina koje je uglavnom jeo iz riba, rekao je kuhar i nakon toga otkrio "tajni sastojak" za spremanje jela za Portugalca:

- Svu hranu sam mu kuhao sa kokosovim uljem. Važno je također dodati da on pije jako puno pročišćene vode, otkrio je Italijan. 

Također, posebno je pohvalio Ronalda kao čovjeka.

- On je prvak za svakoga, veliki čovjek, sjajan otac i porodični čovjek prije svega, zaključio je Barone, piše Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...