SKOČI, PA RECI HOP; MILANOVIĆ O POSJETI ĐUKANOVIĆA HRVATSKOJ: “Mi se u unutrašnje poslove drugih susjednih država zaista ne miješamo, ono što radim prema BiH..."

Đukanović će iduće sedmice boraviti u službenoj posjeti Hrvatskoj na poziv Zorana Milanovića, a nakon napetosti u Crnoj Gori zbog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, prenosi AntenaM.

  • Mini market

  • 10. Sep. 2021  10. Sep. 2021

  • 1

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je rekao hrvatskim medijima danas da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dolazi na njegov poziv.

”Teme razgovora će biti one koje bi bile i inače. S obzirom na ono što se događalo i događa se u Crnoj Gori biće i nešto drukčije. Crna Gora je susjedna država, prije svega, tek onda članica NATO-a, i nas se to tiče. Ja ne ustoličujem vladike i arhiepiskope po Cetinju i Nikšiću, to nije moj posao niti bilo kojeg političara u Hrvatskoj. U Crnoj Gori je to srećom završilo bez ljudskih žrtava i vjerujem da će to tako biti i dalje”, naveo je on.

Milanović je kazao da je to njegova podrška jednom konceptu građanske, sekularne Crne Gore.

“Mi se u unutrašnje  poslove drugih susjednih država zaista ne miješamo. Ono što radim prema Bosni i Hercegovini nije miješanje, to je samo jedan stav koji je jasan i koji ponavljam cijelo vrijeme. U Bosni i Hercegovini živi više Hrvata nego što ima Crnogoraca u Crnoj Gori, kamoli Srba u Crnoj Gori. Mi znamo granicu, a neki to još očito nisu naučili“, poručio je hrvatski predsjednik.

Đukanović će iduće sedmice boraviti u službenoj posjeti Hrvatskoj na poziv Zorana Milanovića, a nakon napetosti u Crnoj Gori zbog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, prenosi AntenaM.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...