HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Brazilski Ronaldo je presmiješan, pogledajte kako je radio PCR test (VIDEO)

"Pokušavate me ubiti", povikao je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

  • Šareni svijet

  • 10. Sep. 2021  

  • 0

Legendarni brazilski fudbaleri Ronaldo Luis Nazario de Lima i Roberto Carlos sreli su se u Kataru na FIFA-inom kongresu.

Tom prilikom morali su odraditi i PCR testiranje na koronavirus, a Ronaldova reakcija nakon što su mu gurnuli štapić u nos postala je hit na društvenim mrežama.

"Pokušavate me ubiti", povikao je jedan od najboljih fudbalera svih vremena, dok se u pozadini čuo Roberto Carlos kako umire od smijeha gledajući probleme nekadašnjeg saigrača iz Reala i reprezentacije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...