KIM KARDASHIAN ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Scenu koja je nasmijala milione ljudi morate vidjeti...

Jedan je korisnik Twittera čak napravio foto-usporedbu, koja je nasmijala mnoge

  • Show

  • 14. Sep. 2021  

  • 0

Ako neko zna napraviti dobar performans, onda je to reality zvijezda Kim Kardashian. Kim je na Met Galu stigla u nesvakidašnjem izdanju te šokirala okupljene. Pojavila se u crnom izdanju, a na glavi je imala masku koja joj je kompletno prekrivala lice. U njezinoj pratnji bio je i muškarac čiji je identitet također ostao skriven iza maske. I dok su obožavatelji odmah počeli šuškati da je Kimina pratnja bivši suprug Kanye West, strani mediji otkrili su da je ipak riječ o kreativnom direktoru Balenciage, Demni Gvasaliju.

No, Kim Kardashian ni ovog puta nije mogla izbjeći šale na svoj račun. Tako su je korisnici Twittera usporedili s dementorom iz knjige i filmova o Harryju Potteru. Riječ je o bićima tame koja se hrane radosnim ljudskim osjećajima, a njihove žrtve tada se prisjećaju svojih najgorih uspomena. Imaju obličje slično ljudskom, nemaju oči, a na mjestu gdje bi im trebala biti usta, nalazi se veliak rupa koju koriste za isisavanje duša žrtava.

Jedan je korisnik Twittera čak napravio foto-usporedbu, koja je nasmijala mnoge, a drugi je napisao: "Jako podsjeća na Harryja Pottera i darove smrti."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...