INSPIRACIJA DIVLJIM ZAPADOM: Jennifer Lopez na Met Gali senzacionalna, a kako drugačije? (FOTO)

Velika ljubiteljica glamura i luksuza odlučila se za kaubojski stil, ali na najglamurozniji mogući način.

  • Žena

  • 14. Sep. 2021  14. Sep. 2021

  • 0

Jennifer Lopez redovna gošća na Met Gali, najglamuroznijoj modnoj večeri koja se tradicionalno održava u New Yorku. Ove godine tema svečanosti bila je In America: A Lexicon of Fashion, a Jennifer se svojim izdanjem na temu leksikona mode itekako potrudila ostaviti dojam i izgledati senzacionalno.

Velika ljubiteljica glamura i luksuza odlučila se za kaubojski stil, ali na najglamurozniji mogući način. Nosila je dramatičnu kreaciju inspiriranu Divljim zapadom s potpisom dizajnera Ralpha Laurena koja je naglasila atribute slavne ljepotice. Haljina divne smeđe boje, u potpunosti ukrašena aplikacijama, ima duboki dekolte koji seže do struka te visoki raspor s lijeve strane.

Jennifer Lopez u haljini Ralpha Laurena na Met Gali - 7 

Uz balsku kreaciju diva je nosila krzneni ogrtač, a naravno nije izostao ni kaubojski šešir, kao ni glomazan nakit od kojeg se istaknula debela, kožnata choker ogrlica. Kaubojski stajling pjevačica je upotpunila s vrtoglavo visokim srebrnim štiklama s platformom, baš kako J.Lo najviše voli nositi, piše Zadovoljna.hr.

Jennifer Lopez u haljini Ralpha Laurena na Met Gali - 6

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...