SVI SE SMIJU, POJAVILI SE SNIMCI IZ TIRANE: Merkel ostala zaključana u automobilu, a onda je "odbila" pozdrav sa Ramom... (VIDEO)

Tjelohranitelj Angele Merkel je "muku mučio" sa otvaranjem zadnjih vrata pored sjedišta gdje je se nalazila njemačka kancelarka

  • Šareni svijet

  • 14. Sep. 2021  14. Sep. 2021

  • 1

Njemačka kancelarka Angela Merkel, danas je doputovala iz Beograda u Tiranu kako bi se sastala sa albanskim premijerom Edijem Ramom.

Na drušvenim mrežama su se tokom dana pojavili videosnimci gafova koji su se dogodili neposredno prije sastanka dvoje državnika.

Naime, prvi gaf koji je nasmijao javnost bio je dolazak Angele Merkel ispred Palate brigada, kada je jedan od tjelohranitelja "muku mučio" sa otvaranjem zadnjih vrata automobila gdje se nalazila njemačka kancelarka.

Tjelohranitelj je cimao kvaku zadnjih vrata, iako ih nije mogao otvoriti. Pretpostavlja se da je brava zablokirala ili je vozač zaboravio otključati vrata. No nakon nekoliko sekundi "borbe", tjelohranitelj je ipak uspio otvoriti vrata.

Neposredno nakon gafa sa bravom i izlaskom Angele Merkel, dogodila se nova simpatična situacija prilikom pozdrava Edija Rame i njemačke kancelarke.

Rama je, naime, Angeli Merkel pružio ruku dok se ona, uz osmijeh, željela pozdraviti sa stisnutom šakom. Nakom početne neugodnosti, albanski premijer je također stisnuo šaku te se pozdravio sa Merkel, a onda su oboje uz osmijeh nastavili koračati prema Palati brigade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...