BRAZZO I EKIPA OTIŠLI KUĆI PJEVAJUĆI: Heroj Bayerna otkrio kako su planirali pobijediti Barcelonu...

Na otvaranju nove sezone Lige prvaka nogometaši Bayerna slavili su na Camp Nou 3:0 protiv nemoćne Barcelone koja je prvi put ubilježila tri domaća poraza zaredom u europskim utakmicama, a također je triput uzastopno primila najmanje tri gola na domaćem terenu u europskim okršajima.

  • Sport

  • 15. Sep. 2021  

  • 1

  Bayernov junak bio je dvostruki strijelac Robert Lewandowski, koji je proglašen igračem utakmice. 


- Nagrada ide cijeloj ekipi, znali smo da moramo pritisnuti od prve minute. Došli smo pobijediti, ali isto tako smo imali veliki respekt prema Barceloni. Uvijek je opasno igrati protiv velikog protivnika. Kontrolirali smo utakmicu i pokazali da smo došli pobijediti i s tri boda se vratiti u München, rekao je Lewandowski, kojem je to bio 75. pogodak u 97 odigranih utakmica u Ligi prvaka.

 

Sjajni poljski golgeter zabio je 34 gola u zadnje 33 utakmice u Ligi prvaka, a bio je i strijelac u svih 18 zadnjih Bayernovih utakmica u svim takmičenjima.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...