VUKANOVIĆ ZAPAPRIO DODIKU I VUČIĆU: Sve je bila laž i prevara, u Hercegovinu prvi avioni iz Srbije slijeću…

Hoće li Hercegovci i jubilarni deseti put da se uhvate za istu udicu, pita se Vukanović.

  • Mini market

  • 15. Sep. 2021  15. Sep. 2021

  • 2

Prošle godine, neposredno pred lokalne izbore, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i ministrica saobraćaja u Vladi Srbije Zorana Mihajlović, potpisali su „historijski“ sporazum u Beogradu po kome je trebalo do kraja 2021. godine da u Trebinje slete prvi avioni, i to na pistu u Mionićima, a poslije par dana pista je bila izmještena u Taležu, nakon što sam snimio prilog kako do Mionića ne može doći ni mali kamion „Tamić“, a ne velike građevinske mašine i mehanizacija, napisao je na svom blogu pod naslovom "Aerodrom prolongiran na limburg 2023 – do nas je", Nebojša Vukanović.

Godina dana je prošla, kao i lokalni izbori na kome je SNSD tijesno pobijedio upravo na priči  o aerodromu i famoznom Kliničkom centru, a vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu kada sam tvrdio da se radi o novoj šarenoj laži i prevari.

Dodik nakon sastanka sa Ćurićem izgradnju piste i aeodroma odlaže za 2023. godinu, poslije Opštih izbora naredne godine, kako bi ponovo jahao na istoj priči i naredne godine. Hoće li Hercegovci i jubilarni deseti put da se uhvate za istu udicu, pita se Vukanović i dodaje:

-Nije do njih već je do nas kad im dopuštamo da nas 15 godina prave budalama i narod im pruža podršku, poručuje Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...