POZNATI SRPSKI VATERPOLISTA OČITAO LEKCIJU VUČIĆU: "Gamad da mi priča o zastavi, dok je sa govornice Skupštine ubijao 100 muslimana za jednog Srbina..."

U objavi koju je upotpunio fotografijama, istakao je licemerje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića

  • Regija

  • 15. Sep. 2021  15. Sep. 2021

  • 0

Proslavljeni srbijanski vaterpolista Danilo Ikodinović, koji je sada član Narodne stranke, oglasio se na Twitteru povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. U objavi koju je upotpunio fotografijama, istakao je licemerje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da je srpsku zastavu slavio i u vrijeme devedesetih i dvijehiljaditih, kada se Vučič, kako je rekao, "useljavao u novi stan".

- Dok je AV sa govornice Skupštine ubijao 100 muslimana za jednog Srbina, nosio gajbe piva Šešelju i Tomi, '99 se useljavao u stan koju mu je dala država dok je trajalo bombardovanje Srbije, moji drugari i ja smo ponosno voleli i nosili zastavu. Gamad da mi priča o zastavi! Mrš - napisao je Ikodinović na Tviteru.

Pored ove poruke, podijelio je i slike slavlja noseći zastavu.

Ovaj vaterpolista je bivši suprug pjevačice Nataše Bekvalac.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...