DRAGAN LUKAČ JE SVE NADGLEDAO: Vasković otkrio šta je sve uradio bjegunac Branislav Zeljković i zbog čega je Dodik u panici…

MUP Republike Srpske odlikovao je Institut za javno zdravstvo RS-a sa srebrenim znakom policije, povodom Dana policije 04.04.2021. godine.

  • Mini market

  • 16. Sep. 2021  

  • 1

Nagradu je, 02.04., iz ruku direktora Policije Siniše Kostreševića primio Branislav Zeljković, direktor Instituta. Sve je nadgledao Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova.

Zeljković je rekao je da je pred institucijama i građanima Republike Srpske duga borba protiv virusa korona, ali da se zajedničkim radom može pobijediti.

Njemu se ta “duga borba” itekako isplatila, jer je opljačkao milionske svote, piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković 

Te tvrdi kako je samo za poslovni prostor i stan Zeljković iskeširao dva miliona KM, te kako je pri tome zaposlio, mimo zakona, 60 simpatizera SNSD-a.

Nalog za hapšenje Zeljkovića, Slavka Bojića, Siniše Markovića i Dragana Dubravca izdalo je Posebno odjeljenje Republičkog tužilaštva. Slavko Bojić, Siniša Marković i Dragan Dubravac su sasvim sigurno uhapšeni i nalaze se u pritvoru, dok oko Zeljkovića i dalje vlada konfuzija da li je uhapšen ili se krije u Banjoj Luci.

Poznato je da do početka akcije hapšenja nije napustio Banju Luku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...