DŽABA MESSI, DŽABA MILIONI: Najskuplji tim Europe jedva se spasio od poraza u Belgiji, pogledajte golove

Na otvaranju Lige prvaka Club Brugge i PSG odigrali su 1:1, a golove su postigli Vanaken u 27. i Herrera u 15. minuti utakmice.'

  • Sport

  • 16. Sep. 2021  

  • 0

PSG je s tri megazvijezde u prvoj ekipi zasigurno postao najveće razočaranje večeri. Messi, Neymar, Mbappe i ostatak skupog društva iz Pariza nisu uspjeli pobijediti prvaka Belgije na njegovom terenu, završilo je 1:1, a jalovu igru gostiju najbolje je nakon susreta opisao golman Club Brugesa Simon Mignolet.

"Večeras uopće nisam imao posla. Odigrali smo vrlo dobro, timski, kompaktno, i nismo im dozvolili da stvore neke velike prilike. Ne možete takve igrače čuvati 'jedan na jedan', jer su prekvalitetni u tim situacijama, ali uspjeli smo to napraviti zajedno, nismo im ostavljali prostora. Imao sam nekoliko lakših obrana, ali ništa posebno", zaključio je belgijski golman.

Pogledajte golove.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...