NAKON POLICIJSKE AKCIJE U SARAJEVU OGLASIO SE MURIZ MEMIĆ: "Ševal Kovačević izmislio je saobraćajnu nesreću, a što se tiče Budnje..."

MUP-a Kantona Sarajevo na više lokacija u Sarajevu vrši nove pretrese u slučaju smrti Dženana Memića.

  • Vijesti

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 3

Kako je izvijestila "Slobodna Bosna" pretreseni su stanovi Muamera Budnje, sina Alije Budnje, Ševala Kovačevića te još jedan objekat na Ilidži, a riječ je o hotelu "Crystal" čiji je Budnjo vlasnik.

Informacije je za "Oslobođenje" potvrdio i Muriz Memić, otac stradalog Mladića Dženana Memića.

-Poznato je da je Ševal Kovačević izmislio saobraćajnu nesreću i sjetite se samo njegovog drskog ponašanja na Sudu. A što se Muamera Budnje tiče, poznato je da su snimci sa hotela Crystal namjerno obrisani, a upravo je on vlasnik. Vidjet ćemo hoće li ovi pretresi rezultirati pokretanjem istrage za ubistvo, kazao je Memić.

Reporter "Slobodne Bosne" zabilježio je jutrošnju akciju pripadnika MUP-a KS ispred zgrade "Bosmala", a veliku fotogaleriju možete pogledati OVDJE:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...