STANIVUKOVIĆ O PONIŽENJU U GLAVNOM GRADU SRBIJE: „Hoće li sutra, kada Dodik bude predsjednik mjesne zajednice…“

Republika Srbija i bh. entitet Republika Srpska jučer su obilježili Dan jedinstva, slobode i nacionalne zastave.  

  • Mini market

  • 16. Sep. 2021  

  • 2

- U Beogradu juče nije trebalo da se obraća Milorad Dodik nego Željka Cvijanović, koja je predsjednica Republike Srpske, kazao je jutros gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković.

On je gostujući u programu Prve TV naveo da je Dodik, član Predsjedništva BiH i da nije trebalo da se on obraća u ime Republike Srpske.

"To pripada predsjedniku Republike Srpske i Željka Cvijanović je trebala da se obrati. To je bila manifestacija, koju su zajedno obilježili Srbija i Republika Srpska", kazao je Stanivuković.

Gradonačelnik Banje Luke situaciju je uporedio sa prethodnim periodom kada je Milorad Dodik bio predsjednik Republike Srpske, a Mladen Ivanić član Predsjedništva BiH.

"To je tada pripadalo predsjedniku Republike Srpske i to tako i treba", kazao je Stanivuković i upitao:

"Hoće li sutra kada Dodik, recimo, bude predsjednik mjesne zajednice ponovo se on obraćati", upitao je Stanivuković!?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...