VOJIN MIJATOVIĆ PITA: "Ko ruši BiH - Vučić ili Milanović ili svi ovi..."

Ne mogu u ime države BiH i u ime građana pričati oni ogrezli u kriminal i korupciju koji decenijama na vlasti pljačkaju sopstveni narod, kaže Vojin Mijatović.

  • Mini market

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 4

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH oglasio se putem Facebooka i poručio kako u našoj zemlji moraju biti "kredibilni ljudi", te kako trenutno oni koji nas zastupaju - to nisu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Ko ruši BiH - Vučić ili Milanović ili svi ovi naši zbog još jednog mandata - upitao je potpredsjednik SDP-a.

BiH je izložena stalnim pritiscima sa strane susednih Hrvatske i Srbije, valjda im nije bilo dosta svo ono zlo 90-ih, pa misle da trebaju još.

Pored toga i dalje smatram da je i u toj situaciji moguće zaustaviti taj pritisak i vratiti se na teren dobrih odnosa, ali sa strane BiH moraju biti kredibilni ljudi, a danas oni koji sede u ime BiH to nisu.

Ne mogu u ime države BiH i u ime građana pričati oni ogrezli u kriminal i korupciju koji decenijama na vlasti pljačkaju sopstveni narod.

Ne mogu u ime države BiH i u ime građana BiH pričati decenijski opozicioni uhljebi, koji za nekoliko hiljada mesečno decenijama sopstvenom narodu isporučuju šuplje priče, a kriminalcima na vlasti isporučuju dalju pljačku države.

I ovi na vlasti i ovi u opoziciji zapravo sve ovo što rade , rade za račun i u ime isključivo još jednog mandata!

Da bi stvar bila potpuno jasna zapitajte se šta je svako pojedinačno od svih i na vlasti i u opoziciji uradio za svoju zemlju, svoje građane , svoju etniju, ili vrlo jednistavno za bilo koga drugog sem za sebe i svoj još jedan mandat.

Da zaključim rešićemo mi lako situaciju i sa Vučićem i Milanovićem, ali za to građani moraju izabrati kredibilne ljude, a ne decenijske 'lidere i političare' koji prodadoše i državu i građane i veroispovest i integritet i suverenitet za još jedan svoj mandat bilo na vlasti ili u opoziciji.

Plaćamo skupo njihove mandate i njihovu 'ljubav' prema svima nama, što je puno, puno je", poručio je Mijatović.

KO RUŠI BIH, VUČIĆ, MILANOVIĆ ILI SVI OVI “NAŠI” ZBOG JOŠ JEDNOG MANDATA! BiH je izložena stalnim pritiscima sa...

Objavljuje Vojin MijatovicSrijeda, 15. rujna 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...