BRANISLAVA ZELJKOVIĆA SPROVODE ODVOJENO: Osumnjičeni za milionske zloupotrebe predati tužiocu (FOTO)

Tužiocu su predati osumnjičeni Dragan Dubravac, Slavko Bojić i Saša Marković.

  • Hronika

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 1

Policija je u Republičko javno tužilaštvo - Posebno odjeljenje za organizovani kriminal, korupciju i najteže oblike privrednog kriminala sprovela trojicu osumnjičenih za milionske zloupotrebe.

Tužiocu su predati osumnjičeni Dragan Dubravac, Slavko Bojić i Saša Marković.

Dragica Tojagić, portparol Republičkog javnog tužilaštva, izjavila je za Srpskainfo da će osumnjičeni direktor Instituta za javno zdravstvo RS Branislav Zeljković u tužilaštvo biti doveden kasnije, obzirom da je uhapšen nekoliko časova kasnije.

-Nakon saslušanja osumnjičenih postupajući tužilac donijeće odluku o eventualnom zahtjevu za određivanjem pritvora – dodala je portparolka RJT.

Iz MUP su saopštili da je tokom jučerašnje akcije pretreseno osam lokacija koje su koristili osumnjičeni, te da istragom u ovom slučaju rukovodi RJT, piše Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...