DAN “D” ZA GORDANU TADIĆ: "Dragan Čović i Milorad Dodik grčevito se bore da ona ostane na ovoj funkciji jer im je garancija da..."

Ostaje da se vidi kakva je njihova moć, da li su nedodirljivi, iznad zakona i države, piše Vukanović.

  • Mini market

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 1

U sjenci hapšenja Branislava Zeljkovića i njegovih saradnika u pljački države preko namještenih nabavki medicinske opreme, danas je dan D i za glavnu tužiteljicu Tužilaštva BiH Gordanu Tadić, da li će biti smijeljena ili ostati na ovoj funkciji, pita se Nebojša Vukanović na svom blogu.

"Danas zasjeda Drugostepeni organ koji razmatra njemu Žalbu, jer je ona prvostepenom Odlukom razriješena sa funkcije zbog zloupotrebe položaja, ali Odluka nije stupila na snagu do konačne odluke.

Gordana Tadić je kadar HDZ-a i Dragana Čovića, te Milorada Dodika i SNSD-a, koji se grlevito bore da ona ostane na ovoj funkciji jer je to garancija da neće biti procesuirani, a ostaje da se vidi kakva je njihova moć, da li su nedodirljivi, iznad zakona i države", piše Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...