DETALJI HAPŠENJA ZELJKOVIĆA I OSTALIH: Maske nabavljane po 0,36 KM, plaćene...

...6,90?

  • Hronika

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 1

Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i ostali koji su jučer uhapšeni, sumnjiče se za zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja čime je, sumnja se, pribavljena korist od gotovo 800.000 KM, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Kako dodaju njihovi sagovornici, između ostalog, sumnja se da su Institutu fakturisane maske po cijeni od 6,90 KM po komadu, a nabavljane su za 0,36 KM.

Uhapšeni su vlasnik turističke agencije "Travel 4 fun" Saša Marković, direktor firme "Promeding" Dragan Dubravac i direktor "Procontrola" Slavko Bojić, te direktor Instituta za javno zdravstvo RS Branislav Zeljković, koji se, kako kažu izvori, sinoć predao policiji.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...