ČITAJTE VULINA ZA MALO SMIJEHA: "Kada se nađu Milanović i Ðukanović, Srbi će..."

"...biti krivi zbog nečega."

  • Regija

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 2

Njegova poruka odnosila se na provokacije upućene Srbiji iz Zagreba, od strane hrvatskog i crnogorskog predsednika Zorana Milanovića i Mila Ðukanovića, prenosi Tanjug.

"Kada se nađu Milanović i Ðukanović, znamo da će Srbi biti krivi zbog nečega, a Vučić napadnut zbog bilo čega, tako je to kada se nađu 'mlataralo' i 'lupetalo'. Toliko kompleksa na jednom mestu nije dugo viđeno, pa i nisu imali ništa drugo da rade nego da komentarišu izjave Aleksandra Vučića koje nikada nije dao", naveo je Vulin.

"Srpski Hrvati u Srbiji mogu da budu mirni, o njima niko ne sudi po onom što Milanović govori i radi", poručio je ministar policije Srbije i predsjednik PS-a.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...