U KATALONIJI ZBIJAJU REDOVE: Predsjednik Barcelone pozvao na povjerenje i strpljenje navijača

Fudbaleri Barcelone nisu na najbolji način počeli novu sezonu u Ligi prvaka nakon uvjerljivo poraza od Bayerna (3-0).

  • Sport

  • 16. Sep. 2021  

  • 1

Predsjednik kluba Joan Laporta je nakon tog susreta obavio ozbiljan razgovor sa trenerom Ronaldom Koemanom, a potom se odlučio obratiti navijačima.

“Zdravo, “kulosi”, i ja sam razočaran kao i vi svi. Moram da vam kažem šta se događa. Ovo je jedna od situacija koje smo očekivali. Molim vas za strpljenje i neophodno je da nas nastavite podržavati. Također vas molim da imate povjerenje u ljude koji vode naš klub. Potrebno nam je vaše povjerenje i vrijeme. Nema sumnje da ćemo i ovaj problem riješiti. Hvala vam mnogo, živjela Barcelona.”, rekao je Laporta.

Barcelona je na početku španske La Lige upisala dvije pobjede protiv Real Sociedada i Getafea, dok su remizirali sa Athletic Bilbaom.

U narednom kolu sastat će se sa ekipom Granade.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...