„IMAM BOMBU“: Muškarac razbio auto, svađao se s policijom, prijetio…

U Osijeku je danas muškarac iz stana prijetio bombom i vikao "priđite bliže da vas sve dignem u zrak". 

  • Hronika

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 0

Muškarac je danas u Krapinskom naselju u Osijeku oštetio automobil na ulici. Nakon svađe s policijom zatvorio se u stan i galamio na policajce koji su ga pokušali privesti. 

Iako su neki lokalni portali pisali da se radi o talačkoj krizi, da muškarac prijeti bombom, kao i da je bačen suzavac, iz PU osječko-baranjske su rekli da to nije istina.

Portal Osijek News piše da je muškarac iz stana prijetio bombom i vikao "priđite bliže da vas sve dignem u zrak". Jedan svjedok s mjesta događaja je rekao da se čovjek zove Dalibor i da je policija prvo upala u zgradu i bacila suzavac ili nešto slično, a on je nakon toga razbio prozore i počeo bacati stvari kroz prozor.

Muškarac je kroz prozor bacio i ormar na policijski automobil. Došla je interventna policija, a nakon toga je uhapšen, navodi Index. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...