ELEGANCIJA, PA UDOBNOST: Nikoga nije iznenadilo kada su je vidjeli na aerodromu u LA-u (FOTO)

Za razliku od većine dama koje za putovanje avionom biraju udobne odjevne kombinacije, kao što su tene i trenerke, Angelina Jolieprednost je dala eleganciji.

  • Žena

  • 18. Sep. 2021  

  • 0

Angelina Jolie privlači poglede svojim odjevnim kombinacijama iako se najčešće odlučuje za vrlo jednostavne modne komade u vrlo neutralnim nijansama. Obožava nositi haljine i cipele u nude nijansama, sivoj i crnoj boji.

Nikoga nije iznenadilo niti kada su je vidjeli na aerodromu u Los Angelesu nakon povratka s poslovnog puta iz New Yorka i Washingtona u crnoj odjevnoj kombinaciji.

Za razliku od većine dama koje za putovanje avionom biraju udobne odjevne kombinacije, kao što su tene i trenerke, Angelina Joliepr ednost je dala eleganciji. S aviona je sišla u crnoj dolčeviti dugih rukava koju je sparila s maksi suknjom i štiklama s vrlo tankom potpeticom.

Angelina Jolie u zračnoj luci u Los Angelesu - 1

Maksi suknja je napravljena u vrlo laskavom A kroju koji vizuelno smanjuje struk i ocrtava ženstvenu siluetu pa izvrsno stoji damama različitih konfekcijskih veličina, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...