JE LI OVO RAZLOG POSJETE BiH: Novak Đoković na svadbi sa Dodikom

O čijoj svadbi je riječ Osmanagić nije komentarisao, a na Twitter profilu SNSD-a objavljena je informacija sa fotografijom. 

  • Mini market

  • 18. Sep. 2021  18. Sep. 2021

  • 1

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta boravi u posjeti Bosni i Hercegovini. Po dolasku susreo se sa Semirom Osmanagićem gdje su se danas družili u parku Ravne.

Međutim, Đoković je nešto ranije otišao iz parka kako bi prisustvovao jednom vjenčanju. 

"Novak je danas posjetio tunele, meditirao je. Boravio je u parku Ravne 2. Priredili smo i međunarodni folklor, bila je muzika, zaista je uživao. Popio je jedan prirodni sok, družili smo se i sinoć i danas", kazao je Semir Osmanagić.

"Nole se ovdje osjeća kao kod svoje kuće, cijeli ambijent parka mu prija. Bili smo skupa nekoliko sati danas, a zbog obaveze, on je večeras gost na jednoj svadbi otišao je ranije iz parka Ravne", kazao je Osmanagić za Radiosarajevo.ba.

O čijoj svadbi je riječ Osmanagić nije komentarisao, ali je na Twitter profilu SNSD-a objavljena je informacija sa fotografijom. 

Đoković se uslikao sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva BiH i njegovim sinom Igorom Dodikom

Kako su istakli večeras je svadba sportiste džudiste Nemanje Majdova

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...