DŽEKO I EKIPA „SREDILI“ OTKAZ MIHAJLOVIĆU: Pogledajte kako je fantastični Inter na krilima kapitena „Zmajeva“ ponizio goste iz Bologne i šta je o Edinu rekao trener Inzaghi 

Oduševljen igrom svojih nogometaša, trener Simone Inzaghi nahvalio je svoje odabranike.

  • Sport

  • 19. Sep. 2021  19. Sep. 2021

  • 0

Inter je na San Siru deklasirao Bolognu sa 6:1 preuzevši vodstvo na tabeli, a trener Simone Inzaghi bio je nakon susreta pun hvale kapitena „Zmajeva“.

Nerazzurri su pružili sjajnu predstavu, u prvih pola sata zabili su tri gola, a potom u nastavku još tri. Zabijali su Lautaro Martinez (6), Milan Škriniar (30), Nicolo Barella (34), Matias Vecino (55) i Edin Džeko (63, 68).

Oduševljen igrom svojih nogometaša, trener Simone Inzaghi nahvalio je svoje odabranike.

„Morao sam dati vremena za odmor Edinu Džeki koji se pokazao kao vrlo zahvalan igrač", kazao je Inzaghi.

Italijanski mediji odmah su se raspisali o mogućoj smjeni trenera Bologne Siniše Mihajlovića, usprkos do ove subote dobrom startu u prvenstvu. U prva tri kola Bologna je upisala dvije domaće pobjede i gostujuću remi kod Atalante. No, u kontekstu nasljednika spominju se već i neka poznata imena poput proslavljenog talijanskog nogometaša Danielea de Rossija.

Pogledajte golove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...