BOSANAC SE PRVI POBUNIO: Slovencima intonirana himna Srbije, a onda je ruke u zrak digao...

Poljaci su obilježili Evropsko prvenstvo u odbojci provokacijama na račun Srba i Slovenaca, koji su ih pobijedili u polufinalu, a sve je dobilo "treće poluvrijeme" na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 19. Sep. 2021  19. Sep. 2021

  • 0

Slovenci su se suočili s pogrešnim intoniranjem himne. Poljaci su pustili „Bože pravde“, a posebno je zanimljivo bilo što se prvi pobunio Dejan Vinčić, lider Slovenije i igrač porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Momak koji vuče korijene iz Prnjavora ima priču sličnu onoj koju imaju Goran Dragić i Luka Dončić, a ovaj put je reagovao revoltirano i dobio ekspresnu reakciju domaćina koji su prekinuli himnu, što su primijetili mnogi pratioci na društvenim mrežama.

Revoltirani su bili slovenački navijači, a na društvenim mrežama dočekali su ih i komentari Srba koji su se našalili i podsjetili ih da je „Bože pravde“ komponovao Slovenac.

„U Srbiji je ovo nama bilo smešno, ali razumemo frustracije Slovenaca. Zabavna činjenica je da je himnu Srbije komponovao Slovenac. Na kraju, to vam je donelo sreću i nadam se da će ovo biti divna noć za slovenačke prijatelje. Čestitke i nadam se da ćemo slušati obe himne u finalu“, bio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...