SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SARAJEVU: Povrijeđen motociklista odmah prebačen na KCUS

U sarajevskom naselju Dolac Malta je danas došlo do saobraćajne nesreće prilikom koje je povrijeđena jedna osoba, odnosno vozač motocikla, potvrđeno je za N1 iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 19. Sep. 2021  

  • 0

U 13:15 sati je došlo do nesreće u kojoj su učestvovali vozilo i motociklista koji je povrijeđen i prevezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu”, rekli su nam iz MUP-a KS.

Povrijeđeni motociklista se i sada nalazi na KCUS-u, a uviđaj će se uraditi po okončanju stepena povreda nakon čega će biti poznati detalji nesreće.

(N1)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...