KOSOR BRITKO KOMENTARISALA ODLAZAK KOLINDE I MILANOVIĆA U NEW YORK: U samo jednoj rečenici napisala "DIJAGNOZU"!

"Optuživala ga je za kaos s izbjeglicama uz puno razumijevanje za Orbanovu politiku prema migrantima. Na primjer”, napisala je.

  • Regija

  • 19. Sep. 2021  

  • 2

Vijest da će se Kolinda Grabar Kitarović otići u New York gdje će neformalno asistirati Zoranu Milanoviću na njegovom predsjedničkom putovanju u Ujedinjene narode odjeknula je sinoć.

Naravno, s obzirom na povijest odnosa bivše predsjednice i aktualnog predsjednika izazvalo je to dosta komentara, a svoje mišljenje je na Twitteru iznijela i Jadranka Kosor, bivša hrvatska  premijerka.

Nije baš impresionirana time, čini se.

Kosor: Trebali su surađivati prema Ustavu pa nisu

“Znači; ZM i KGK će zajedno u NY i šire promovirati RH. Ali, ali, to su trebali kad su prema Ustavu kao PRH i premijer sukreirali vanjsku politiku pa ga je optuživala za kaos s izbjeglicama uz puno razumijevanje za Orbanovu politiku prema migrantima. Na primjer”, napisala je.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...