CALHANOGLU OBJAVOM SA DIJAMANTOM “ZAPALIO” INSTAGRAM: Ubrzo je i Edin Džeko komentarisao…

Inter je u petom kolu Serie A savladao ekipu Fiorentine rezultatom 2:1.

  • Sport

  • 22. Sep. 2021  22. Sep. 2021

  • 0

Nerazzurri nisu dobro počeli utakmicu te su imali gol zaostatka, ali su fantastičnim otvaranjem drugog poluvremena uspjeli preokrenuti rezultat i na kraju doći do pobjede.

Prvo je Darmian u 52. minuti poravnao na 1:1, da bi tri minute kasnije Edin Džeko izborio korner, a onda i pogodio nakon istog.

Hakan Calhanoglu je ubacio loptu iz kornera, a Džeko najviše skočio u šesnaestercu Viola i sjajnim udarcem glavom matirao golmana domaćih za 2:1.

Nakon utakmice Hakan Calhanoglu je objavio fotografiju sa Edinom Džekom, pokazavši kako sjajan odnos vlada među njima, a sve je upotpunio i komentar Dijamanta koji je turskog fudbalera nazvao bratom. 



image

Džekin komentar

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...