MAGIJA SE DOGODILA: Ford je više od 10 godina stajao na livadi, a onda (FOTO, VIDEO)

Ako se pitate koliko je ovaj Ford pouzdan, najbolje će vam pokazati video u nastavku.

  • Šareni svijet

  • 22. Sep. 2021  

  • 0

StariI Ford Transit nakon 12 godina stajanja ne izgleda obećavajuće. 

Druga generacija Transita lansirana je 1986. godine, a konkretan primjerak je iz 1994. godine, odnosno model proizveden nakon facelifta. Jedno od najpopularnijih dostavnih vozila nudilo se u nekoliko benzinskih i dizelskih izvedbi.

Na konkretnom primjerku u pitanju je upravo dizelaš, 2.5-litreni atmosferac dostupan u tri izvedbe snage. 

Ako se pitate koliko je ovaj Ford pouzdan, najbolje će vam pokazati video u nastavku.

Nakon 12 godina stajanja korozija je pojela znatan dio podvozja, ali zub vremena nije bio jači od motora. Dovoljno je bilo staviti novi akumulator i magija se dogodila. Ako ne vjerujete, pogledajte video u nastavku i razmislite što bi se dogodilo današnjem automobilu da ga ostavite 12 godina da stoji na parkingu, prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...