IZ NEW YORKA STIGLA NAJGORA MOGUĆA VIJEST ZA ČOVIĆA: Komšić novinarima potvrdio informaciju o kojoj se dugo spekulisalo

Komšić je ovu izjavu dao nakon govora pred Generalnom skupštinom UN-a

  • Vijesti

  • 22. Sep. 2021  22. Sep. 2021

  • 16

Predsjedavajući Predsjedništva BiH, Željko Komšić, potvrdio je nakon današnjeg govora, pred Generalnom skupštinom UN-a, da će se ponovo kandidovati za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Komšić je to potvrdio u izjavi za Al Jazeera Balkans, gdje je na pitanje novinarke da li će se ponovo kandidovati dao jasan odgovor.

- Mislim da ovo nije ni vrijeme ni mjesto za takva pitanja, meni je sad najlakše da vam kažem da hoću. Ali, evo da ne bude da bježim od odgovora reći ću to: hoću. Bit ću ponovo kandidat. Već sam to ranije nagovještavao, kazao je Komšić.

Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...