BURSAĆ GOSTOVAO KOD KULAČINA I VIDOJKOVIĆA: "Narod jedva čeka rat"

Rekao je da se nijedan narod ne može označiti kao zločinački, već da svi zločinci, kojem god narodu da pripadaju, imaju svoja imena i prezimena.

  • Društvo

  • 22. Sep. 2021  22. Sep. 2021

  • 1

Novo izdanje podkasta "Dobar, loš, zao" je u eteru. U prvom dijelu DLZ, autori Nenad Kulačin i Marko Vidojković posvetili su dužnu pažnju automobilskim tablicama na Kosovu, potrudili se da odglume iznenađenje što su pregovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima pukli, uz svesrdnu pomoć europarlamentaraca, a složili su se da novi nacrt Zakona o policiji predstavlja svečani ulazak Srbije u otvorenu diktaturu, koju će legalno štititi tajni naoružani masovni aparat prinude, uz svesrdnu pomoć kineskog sistema za totalni nadzor građana.

Da jedinstvo Srba može da bude i nešto normalno, pokazao je drugi dio emisije, u kojem je gost bio banjalučki novinar Dragan Bursać, regionalni šampion u primljenim pretnjama smrću.

Čovjek kojem je nalijepljena etiketa najvećeg izdajnika srpskog roda i vodećeg autošoviniste, analizirao je situaciju u regionu, s posebnim osvrtom na fenomen „srpskog sveta“ i brzinu kojom taj projekat može dovesti do potpunog uništenja srpskog naroda.

Izrazio je bojazan da su sluđeni narodi u Bosni i Hercegovini više nego ikad spremni za novi rat i po ko zna koji put ponovio (džaba, i dalje će ga razumjeti samo oni koji imaju više od dva grama mozga) da se nijedan narod ne može označiti kao zločinački, već da svi zločinci, kojem god narodu da pripadaju, imaju svoja imena i prezimena.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...