KUDA IDU DIVLJE SVINJE: Tumaraju ulicama Rima, privlače ih... (VIDEO)

...nakupine smeća koje ispada iz kontejnera.

  • Šareni svijet

  • 25. Sep. 2021  25. Sep. 2021

  • 0

Grupe divljih svinja sve su češći prizor na ulicama glavnog grada Italije. Privlače ih nakupine smeća po ulicama, javlja Sky News

Posljednjih godina građani ovog grada ih vide sve više, a kao glavni razlog za to smatra se nesređena situacija s gradskim smećem koje ispada iz prenatrpanih kanti i kontejnera.

Snimci koji su se proširili na društvenim mrežama prikazuju grupu divljih svinja koje prolaze pored automobila i pješaka u Monte Mariu, sjevernom dijelu grada.

"Bojim se...", jednom sam ih vidjela kad sam išla baciti smeće, krenule su za mnom”, rekla je Reutersu Rosa Carletti, stanovnica Rima.

"Znamo da nas neće napasti, ali uvijek se držimo na sigurnoj udaljenosti, jer ako se radi o majci s mladunčadi, postoji rizik od napada”, rekao je stanovnik Rima Leonardo Zenobi.

Pogledajte video OVDJE.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...