PRVO DODIK, PA SVE OSTALO: SNSD-ov načelnik izbjegao susret sa Džaferovićem, ponudio mu da plati ručak

Razlog je, kako su naveli iz kabineta načelnika Reljića, sjednica glavnog odbora SNSD-a u Banjoj Luci zakazana za isti dan.

  • Mini market

  • 25. Sep. 2021  25. Sep. 2021

  • 2

Tokom jučerašnje posjete člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića Bosanskoj Dubici, iako je ranije bilo najavljeno, nije održan sastanak sa načelnikom Radenkom Reljićem, kao ni sa predsjednikom Skupštine ove općine.

Razlog je, kako su naveli iz kabineta načelnika Reljića, sjednica glavnog odbora SNSD-a u Banjoj Luci zakazana za isti dan.

-Zbog iznenadnog sastanka obavještavamo Vas da nismo u mogućnosti obezbijediti prijem člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine gospodina Šefika Džaferovića, iako je bio predviđen u 12 sati u kabinetu načelnika Općine Bosanska Dubica sa saradnicima, iz razloga što su načelnik općine kao i predsjednik Skupštine obavezni prisustvovati sjednici glavnog odbora SNSD-a u Banjoj Luci – stoji, između ostalog u pismu načelnika Reljića.

alt

Dodao je da sve ostale aktivnosti oko Džaferovićevog dolaska i daljeg programa preuzima odbornik Skupštine Općine Bosanska Dubica Jasmin Spahić.

-U cilju održavanja dobrih odnosa načelnik opštine preuzima snošenje troškova organizovanja ručka u hotelu Zepter u Bosanskoj Dubici – zaključuje se u Reljićevom pismu.

Podsjećamo, Džaferović je jučer boravio u službenoj posjeti Bosanskoj Dubici gdje je posjetio Medžlis Islamske zajednice te položio cvijeće na Turbe šehida.

Također, prisustvovao je tribini “Perspektive Bošnjaka u manjem bh. entitetu i njihov položaj kroz Dejton”, piše Klix.ba

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...