MIRALEM PJANIĆ OGLASIO SE NAKON POVREDE: Navijači Besiktasa oduševljeni...

Prva poruka Pjanića nakon povrede

  • Sport

  • 25. Sep. 2021  25. Sep. 2021

  • 0

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić odlično je započeo svoj mandat u Besiktasu, ali nakon nekoliko sjajnih utakmica uslijedila je najgora stvar za igrača koji je u formi, a to je povreda. 

Pjanić se povrijedio na jučerašnjoj utakmici turske Super lige protiv Altaya i to u 32. minuti susreta kada je osjetio bol u mišiću lijeve noge i morao napustiti igru. 

Trener Besiktasa Sergen Yalcin nakon utakmice je rekao da bi Pjanić trebao propustiti utakmicu protiv Ajaxa u Ligi prvaka, a danas se na društvenim mrežama oglasio i bh. fudbaler, koji je poslao optimističnu poruku navijačima turskog velikana. 

"Vidimo se uskoro. Uvijek ujedinjeni. Vraćam se uskoro, Crni orlovi", napisao je Pjanić na Instagramu. 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...