BAKIR IZETBEGOVIĆ POSJETIO BH. DIJASPORU KORUŠKOJ: "Važno se registrovati za naredne izbore u BiH i tako utjecati na političke procese, naročito u RS"

Tokom susreta je razgovarano o mogućnostima snažnijeg povezivanja bosanskohercegovačke dijaspore u ovoj austrijskoj saveznoj državi sa Bosnom i Hercegovinom.

  • Mini market

  • 26. Sep. 2021  

  • 7

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović posjetio je večeras u Klagenfurtu predstavnike bosanskohercegovačke dijaspore u austrijskoj saveznoj državi Koruškoj.

Tokom susreta je razgovarano o mogućnostima snažnijeg povezivanja bosanskohercegovačke dijaspore u ovoj austrijskoj saveznoj državi sa Bosnom i Hercegovinom.

Posebna pažnja posvećena je registraciji birača za naredne Opće izbore. Predsjednik Izetbegović je istaknuo značaj učešća bosanskohercegovačke dijaspore u izbornom procesu i utjecanju na političke procese, naročito u entitetu RS.

Također je razgovarano o inteziviranju ekonomske saradnje kroz realizaciju investicija u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz SDA.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...