VUČIĆ ISKRENO: "Svi saradnici bi mi sutra okrenuli leđa..."

Na pitanje voditeljice "Hit tvita" ko bi sutradan iz redova naprednjaka okrenuo leđa, Vučić je imao spreman odgovor.

  • Regija

  • 26. Sep. 2021  

  • 2

Naprednjački lider Aleksandar Vučić gostovanje na omiljenoj televiziji Pink iskoristio je da pošalje više nego jasnu poruku članovima SNS. Ukratko, poručio je da bi mu svi oni sutradan okrenuli leđa, piše Direktno.rs.

Na pitanje voditeljice "Hit tvita" ko bi sutradan iz redova naprednjaka okrenuo leđa, Vučić je imao spreman odgovor.

"Svi bi mi okrenuli leđa. Svi oni koji danas žive kao bubreg u loju, koji takav život ne mogu da sanjaju, sutra bi mi okrenuli leđa", rekao je Vučić.

A onda je i nastavio...

"Oni takav život ne bi mogli ni da sanjaju, na moraju da rade mnogo, a žive mnogo lijepo i nisu u stanju ni da mi kažu hvala. Kao da sam ja na ovoj poziciji zahvaljujući njima, a ne da je obratno. Svi oni bi mi okrenuli leđa. Ali, tako to ide u životu. Ako neko misli da će nako plakati za vama, grdno se varate. Međutim, ne razmišljam o tome, već me ineteresuje da li će neko za 20 ili 50 godina da se sjeti onoga što smo mi uradili".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...