JEDNA JE OD NAJBOLJIH ATLETIČARKI NA SVIJETU: Ivana Španović se udala i promijenila prezime

Najbolja srbijanska atletičarka Ivana Španović, koja se jučer udala za svog partnera Marka Vuletu, uzela je njegovo prezime i na njenom dresu će od sada pisati Vuleta umesto Španović.

  • Show

  • 27. Sep. 2021  27. Sep. 2021

  • 0

Vjenčanje je održano na imanju u Umčarima nadomak Beograda. Među gostima su bili Goran Obradović, Ivanin dugogodišnji trener, kao i Strahinja Jovančević, njen kolega atletičar, koji je na svadbu došao sa svojom djevojkom, Grkinjom Marijom Onisifru.

Informacije o svadbi su se krile od medija, ali i od javnosti, pa se fotografije sa svadbe još ne mogu vidjeti ni na društvenim mrežama. Postoje samo slike imanja na kojem je održana svadba.

Iako je ranije bilo najavljivano, kako su pisali beogradski mediji, da će svadbeno veselje biti održano u Emiratima, gdje Ivana i Marko provode dosta vremena, svadba je ipak održana u Srbiji, prenose Nezavisne novine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...