TREBINJE NA NOGAMA ZBOG PRISUSTVA VOJSKE: "To je vježba"

Na širem području Trebinja održava se vježba "Brzi odgovor 2021" koju organizuje EUFOR, a koja je najavljena nadležnim institucijama i javnosti, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

  • Hronika

  • 27. Sep. 2021  27. Sep. 2021

  • 2

Iz policije su naveli da je vježba najavljena nadležnim institucijama i javnosti, te poručuju da građani nemaju razloga za zabrinutost.

Inače, vježba “Brzi odgovor 2021” počela je jučer, a održavat će se do 1. oktobra. U ovih pet dana EUFOR će održati vježbe na području Mostara, Livna, Čapljine, Trebinja i Bileća.

Iz EUFOR-a su naveli kako je cilj uvježbavanje pružanja podrške vlastima u Bosni i Hercegovini u održavanju sigurnog i zaštićenog okruženja.

(N1)  

https://ba.n1info.com/vijesti/stanovnici-trebinja-uznemireni-zbog-prisustva-vojske-nadlezni-to-je-vjezba/

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...