ŠOK U „ĆIRILICI“: „Svejedno je kako se tamo vladar zove, oni imaju jedan cilj, a to je uništavanje srpskog naroda…“

Gost emisije "Ćirilica" bio je srbijanski novinar Aljoša Milenković koji je govorio o navodnom negativnom uticaju Njemačke na Srbiju.

  • Mini market

  • 28. Sep. 2021  

  • 2

Aljoša Milenković je pred kamera iznio gomilu nebuloza, te optužio Njemačku da kao: „glavni igrač u Evropi vijekovima radi o glavi srpskom narodu“.

- Zaboravljamo da pričamo o glavnom igraču ovde koji vekovma radi o glavi srpskom narodu. Zaboravljamo da pričamo o Nemačkoj. Svejedno da li se tamo vladar zove Hitler ili Kajzer Wilhelm -  oni imaju jedan cilj, a to je uništavanje srpskog naroda, kazao je Milenković.

No, srbijanski novinar na Vučićevoj propagandnoj televiziji ide i korak dalje pa spominje i pokrštavanje Lužičkih Srba.

- Setimo se nasilne asimilacije i pokrštavanja Lužičkih Srba kojih je sa 5 miliona spalo na četrdesetak hiljada.

- Engels objavljuje natpis o tome šta će biti kada krene revolucija i koje narode treba fizički uništiti i među njima su naravno, Srbi. Oni su Srbe videli kao narod druge kategorije, bez ustezanja je kazao Milenković.

- Nikada neću zaboraviti scenu kada su  Srbi napravili blokadu puta, jer su Albanci van dogovora započeli radove na srpskoj strani. Došle su nemačke snage KFOR-a, mladići od dvadesetak godina koji su bli u opremi za razbijanje demonstracija. Sa druge strane je bio srpski narod koji je bio naoružan. Jedan sedamedsetogodišnji srpski starac pruža Nemcima sveću bez pokazivanja agresije, a nemački vojnik pruža ruku između dva štita i prska srpskog starca u oči suzavcem. Ova scena je kompletno sažela sve ono što Nemačka našem narodu sve ove vekove radi, kazao je Milenković, te svoj „najjači adut“ ostavio za kraj.

-Krajnji cilj Nemačke je nestanak srpskog naroda. U Nemačkoj se srpsko pitanje rešilo, a sada ostaje da se ono reši i u Srbiji, kazao je Aljoša Milenković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...