ŠAROVIĆ JE OD POČETKA ZNAO ŠTA ĆE SE DESITI: "Ovo se očekivalo od SNSD-a. Na kraju su neslavno KAPITULIRALI!"

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović ocijenio je danas kako je SNSD "neslavno kapitulirao" nakon što je Vijeće ministara Bosne i Hercegovine usvojilo odluku o privremenom finansiranju institucija BiH, kojom se krše zaključci Narodne skupštine Republike Srpske.

  • Mini market

  • 28. Sep. 2021  

  • 0

Šarović je zaključio da se desilo se ono što se i “očekivalo od Tegeltije i SNSD-a”.

“Uobičajeno, kao i mnogo puta do sad, pričali su jedno, obećavali javnost u patriotizam čak su obećavali i plate za 7.000 zaposlenih iz budžeta Republike Srpske da bi na kraju neslavno kapitulirali”, istakao je predsjednik SDS-a.

Dodao je da “kada je Schmidt zatražio održavanje sjednice Vijeća ministara BiH, trebali su nam odmah reći da će postupiti suprotno zahtjevima Narodne skupštine i time nam uštedjeti vrijeme”.

“Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika”, zaključio je Mirko Šarović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...