NOVI SKANDAL TRESE SRBIJU: Pratilac Vučićevog ministra zdravlja bio član Zemunskog klana

Izgleda da se klupko odmotava, a nameće se nekoliko pitanja.

  • Regija

  • 28. Sep. 2021  28. Sep. 2021

  • 0

Mlađan Klikovac, pripadnik BIA uhapšen pod sumnjom da je dio kriminalne grupe koja se bavila prinudom, ne samo da je bio šef obezbjeđenja ministra zdravlja Srbije Zlatibora Lončara, već se u spisima policije vodio kao saradnik Zemunskog klana.

Izgleda da se klupko odmotava, a nameće se nekoliko pitanja, piše portal Direktno.rs.

Kako je moguće da je pripadnik BIA koja treba da se bavi bezbjednošću zemlje, osoba koju je MUP Srbije u spisima vodio kao saradnika Zemunskog klana?

Koliko dugo je kao pripadnik BIA Klikovac bio član kriminalne grupe i kako je moguće da to niko nije spriječio?

Da li je Zlatibor Lončar prvi ministar zdravlja u historiji Srbije i jedini u Evropi koji ima obezbjeđenje?

Ko je izabrao da upravo Klikovac vodi računa o bezbjednosti Lončara?

Ako je Lončar fizički ugrožen, od koga je ugrožen i zašto?

Kada se analizira ovo hapšenje i činjenica da se Klikovac u policijskim spisima vodio kao saradnik Zemunskog klana, nemoguće je a ne prisjetiti se da je Zlatibor Lončar 2002. godine kupio stan od Jelene Kalinić, supruge pripadnika ozloglašenog zemunskog klana Sretka Kalinića. Nemoguće je a ne prisjetiti se i Lončarovog nadimka "doktor smrt" - sa beogradskog asfalta.

Mnogo je pitanja a malo odgovora. Zar ne?

Da podsjetimo, pored Lončarovog pratioca Mlađana Klikovca, pripadnika BIA, u akciji policije uhapšen je i Božidar Stolić, inspektor SBPOK-a, ali i Slađan Konstantinović, brat Ninoslava Konstantinovića, pripadnika Zemunskog klana. On je svojevremeno hapšen zbog ubistva Vladimira Lukića, navijača Rada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...